Konferencja CEE Edu Digital Summit Warsaw 2024

CEE Edu Digital Summit Warsaw 2024 to wyjątkowe wydarzenie skupiające na sobie uwagę liderów edukacji cyfrowej oraz innowatorów technologicznych z regionu Europy Środkowo-Wschodniej. Konferencja, mająca miejsce w sercu Warszawy, zgromadziła ekspertów i entuzjastów nowoczesnych metod nauczania, oferując im platformę do wymiany wiedzy, doświadczeń oraz najlepszych praktyk w zakresie wykorzystania technologii w edukacji. Kluczowe tematy tegorocznego szczytu to integracja narzędzi cyfrowych w procesie nauczania, rola sztucznej inteligencji i big data w personalizacji edukacji, a także wyzwania i możliwości, jakie niesie ze sobą cyfryzacja szkolnictwa. Uczestnicy mieli okazję uczestniczyć w inspirujących warsztatach, panelach dyskusyjnych oraz prezentacjach case study, które podkreślały znaczenie innowacji i kreatywnego podejścia do edukacji w XXI wieku. CEE Edu Digital Summit okazał się być nie tylko miejscem debaty o przyszłości edukacji, ale również przestrzenią do nawiązywania wartościowych kontaktów i partnerstw między przedstawicielami świata nauki, biznesu i technologii. Wydarzenie to z pewnością przyczyni się do dalszego rozwoju i integracji środowiska edukacyjnego w regionie, pokazując jednocześnie, jak wielki wpływ na kształtowanie przyszłych pokoleń mają nowe technologie. Konferencja była skierowana do nauczycieli, dyrektorów szkół, ekspertów rynku edukacyjnego i decydentów odpowiedzialnych za edukację i digitalizację. Wydarzenie odbyło się 25 marca 2024 roku w Warszawie.

Krajowy Sekretariat Nauki i Oświaty NSZZ “Solidarność”

Krajowa Sekcja Oświaty i Wychowania NSZZ “Solidarność”

ul. Prosta 30

Zemez ©. All rights reserved. | Do Not Sell My Personal Information